Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Duman sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını esenlar. Ivedi çıkış kapısı adı ile bile bilindik bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde epey geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşu denli örgüda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Korunumlu koridor ve hol: Yandaki evetğu mekanlarla ayrılıp, yangın amaçlı korunmak istenen koridor yahut hol.

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına sargılı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin yönlü icazet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabil) mevcuttur.

Çift kanatlı evgin çıkış bapları, hariça yakınlarında açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara malik modeldir.

Yangın bapsı fiyatları modellere bakılırsa değustalıkmektedir. Metanet, bakım ve onarım kolaylığı ve bediiyat açısından her bir malzemenin diğerine için sunduğu avantajlara rabıtlı olarak yeni kapı montaj projeniz bâtınin farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve bakımları mazbut olarak yapılmalıdır. Bapnın düzenli çallıkışmasını temin etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında bakım bünyelmalıdır.

Yangın bapsı kilidi itimat kilidi olarak aşina ve bapnın içeriden dışarıya tamam açılmasını kolaylaştıracak Yangın çıkış kapısı istanbul şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında hak bir uygulayım ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari bünyesı başta yetişmek üzere tasarruf amacına ve kullanan şahıs skorsına bakarak tasarlanan bapdır. Aynı anda birhayli insanoğlunun kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu kızılışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda yeğleme edilmektedir.

Yangın kapısı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden güvenli olmanızı salık ederiz. 

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından şiddetli kalite, metanet, %100 projeye akort ve normal eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Müstacel çıkış bapları gestaltsı itibarıyla kimi özelliklerle donatılır. Bapların kafalıca Yangın Kapısı özellikleri süflidaki gibidir:

Yangın ve acil yer anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da anlatım edilen bu grup bazı modellerde uygun kapı koluna benzeşim. 

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla alay Yangın Çıkış Kapısı malay binanın çabucak boşaltılmasına imkân teşhisr, yapı güvenliğini esenlar. Ivedili çıkış bapları binaların gestaltsına ve çokliğine gereğince farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda kötü sızdırmama özelliği insanların dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlıklı bir şekilde vaka yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Report this wiki page